1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie do live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ravelsio, Październik 22, 2011.

  1. Ravelsio

    Ravelsio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.

    Chcę podłączyc swojego 360 do live. Posiadam ten kabel Ethernet co był w zestawie.
    Mam internet w netii podłączony przez modem do karty sieciowej w kompie. Posiadam również stary modem z neostrady tylko że z wejściem USB. I mam pytanie , czy dało by rade np ; podłączyc xboxa kablem ethernet do karty sieciowej w kompie i do tego ten modem z neostrady pod usb? Czy będzie mi potrzebny do tego router?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Ravelsio

    Ravelsio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raczej bez routera lub drugiej karty sieciowej w PC się nie obędzie ...
     
  6. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak masz internet po lini telefonicznej to musisz mieć router z ADSL.
     
  7. Ravelsio

    Ravelsio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak mam internet po lini telefonicznej czyli jaki model będzie dobry?
     
  8. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko musisz go potem jeszcze odpowiednio skonfigurować ,aby wszystko działało poprawnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum