1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie do xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrykUS, Luty 11, 2011.

  1. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Witam. Posiadam xbox'a arcade z lt+ iextreme v1.1 (dash 2.0.12611.0). I jeśli podłącze konsolę do xbl to czy grozi mi ban? oraz czy nie wyskoczy prośba o aktualizację? Istnieje możliwość, że mogą gry nie działać na nowym dashu. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    na nowym daszu nie działa blac ops i mw2 z tego co mi wiadomo. Ban ci nie grozi jak zarazie wszyscy co maja lt + graja nadal na xbox. a i na pewno będziesz musiał przejść przez aktualizacje ale sie nie bój bana nie dostaniesz.
     
  4. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Ja bym na twoim miejscu nie podłączał konsoli do internetu.
    Jak masz konsole przerobioną to dostaniesz bana, no chyba że cię stać na kupno nowej konsoli. Mój kumpel tez miał lt+ iextreme v1.1 (dash 2.0.12611.0), podłączył konsole do live pograł dzień i dostał bana... :D
     
  5. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Może to głupio zabrzmi ale na chwilę obecną mam dwa xbox'y. Jest możliwość ominięcia aktualizacji i swobodnej gry online? Oczywiście bez uszkadzania mojej przeróbki.
     
  6. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    To trzeba było od razu mówić że masz dwie konsole... :) Ja Ci nie pomogę dla tego, że nie mam przerobionej i nie wiem czy można ominąć.. ;)
     
  7. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aktualizacja jest automatyczna: podłączysz, aktualizuje, inaczej nie wejdziesz do live. Nie da się tego pominąć
     
  8. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bana po dniu dostał? Nie wierzę, musiał odpalić zmodyfikowaną grę po CRC chyba... Ja śmigam na LT+ i jak na razie ban omija mnie. Po jakimś czasie to prawie każdego dosięgnie, ale kto nie ryzykuje ; )
    Dodatkowo Halo:Reach potrzebuje AP2.5 po nowej aktualizacji. Do XbL nie podłączysz się bez pobrania aktualizacji ; p
     
  9. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Doczytałem się, że gdy podłącze konsolkę do netu, dokona się aktualizacja to stracę możliwość grana w gry z zabezpieczeniem ap2.5, a reszta powinna śmigać normalnie. Pozdrawiam.
     
  10. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Pewnie nie przeskanował przez ABGX, albo pobrał z beznadziejnej strony, Ja pobieram z p2mforum.info i jeszcze mi się nie trafił obraz z błędami.
     
Wczytywanie...

Poleć forum