1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie dysku do konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ra1to, Maj 18, 2014.

  1. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej, posiadam dysk ze starego pcta(120gb) i chętnie bym go podłączył do xboxa. Słyszałem, że bez rgh xbox odczytuje dyski do 30gb jako pendrivy, więcej mi nie potrzeba ale nie mam pojęcia jak mam go podłączyć(a dokładnie czym)? Czy taki kabel będzie odpowiedni czy może potrzeba inny? https://www.elfaelektronika.pl/elfa...esylu_danych_i_zasilania_sata_15_cm,_sp1507-1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz jak usb podłączyć wtedy bedzie wykrywany jako pamięć 32gb

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. MrocznyImperator

    MrocznyImperator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gostyń
    Są orginalne M$'owe dyski ale są też kieszenie do slimek i fatów na zwykłe dyski do 500gb, np. Wpinam dysk 500gb do kieszeni i wpinam do xboxa i działa, to shit ? Czy prawda ?

    Kura pazurem nastukała i z gównianego ST26i napisała :>
     
  5. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeśli bym kupił ten kabel(z pierwszego postu) i podłączył tak jak oryginalny dysk od MS to by działało? Bo nie mam dysku od xboxa a nie chce wydawać kasy specjalnie na to skoro mam stary dysk z kompa.
     
  6. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Jeśli nie masz rgh to nie będzie działał. Jedynie jeśli dasz dysk w kieszeń i podłączysz pod usb.

    Przekaz myśli
     
  7. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A możesz mi wytłumaczyć dlaczego? W końcu dyski są te same tylko inaczej sformatowane
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bo dyski od Ms są podpisane cyfrowo. Bez rgh działają tylko oryginalne lub WD

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeśli będę miał grę na dysku podpiętym do usb to jakoś wolniej się gra nie będzie wczytywać?
     
  10. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Będzie działać normalnie.

    Przekaz myśli
     
Wczytywanie...

Poleć forum