1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie dysku wd

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Przyciskomaniak, Luty 11, 2013.

  1. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Witam chce sflashowac dysk wd bevt ale wyskakuje mi taki komunikat "no ata device present".Wie ktoś może o co kaman?Bo ja już nie mam pojęcia.Dysk jest 100% sprawny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon12

    dragon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    If you get, "No ATA Device Present" or something like that, try this:
    Open up jungleflasher and search for the port that its on. Iprep can be misleading as I had the same problem as you guys(tell you the wrong port). After that enter the correct port number in the command line prompt and it should flash properly.
    Worked for me! Thank me if it works



    Znalezione w google
     
  4. bartosz666

    bartosz666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Sprawdź ustawienia BIOS'u.
     
  5. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Ok juz sobie poradziłem trzeba zamienić w biosie z sata ahci na ide:joyous:
     
  6. bartosz666

    bartosz666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli dobrze trafiłem z tym BIOS'em. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum