1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie internetu do xboxa 360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sherlock, Lipiec 5, 2012.

  1. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Witam. Otóż mam zamiar podłączyć xboxa (360) do internetu. Mam router TP LINK TL-WR34G. Czy za pomocą kabla Ethernet mogę połączyc xboxa i router i uzyskać łącze? Aha i jeszcze jedno. Mam dashboard 13599 i czy bezpieczniej byłoby go jeszcze zaktualizować? Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuję i proszę nie zamykać tematu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gajos1111

    gajos1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czeladź
    Mozesz ale nie lepiej przez wifi? A co do aktualizacji to nie wiem, ja zawsze aktualizuje jak jest mozliwosc :)
     
  4. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Gajos nie bo nie mam slima a kabel za 30 zł jest bardziej opłacalny niż podstawka za 300 ;p
     
  5. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    za pomocą kabla bez problemu się połączysz. a po podłączeniu sie do live wyskoczy ci komunikat, że wymagana jest aktualizacja - po akceptacji wykona się automatycznie
     
  6. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Wiem tylko czy do tego modelu routera podłącze? Czekam na odp.
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Spróbuj a się dowiesz :-D

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. gajos1111

    gajos1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czeladź
    sprawdz czy w routerze jest wejsci na ten kabel (a raczej powinno byc) i jak jest to bez problemu sie polaczysz
     
  9. _AdamAdamski_

    _AdamAdamski_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zależy jeszcze od jakiego operatora masz sieć . Jeśli od TP to musisz mieć ruter a tzw ADSL inaczej ci nie zadziała .
     
Wczytywanie...

Poleć forum