1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłaczanie Internetu pod xboxa.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez R-14, Listopad 6, 2009.

  1. R-14

    R-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam!
    Mam zwykly internet z kablowki i nie wiem jak podlaczyc go do xboxa, zeby grac na XBOX Live
    za pomoc bede badzo wdzieczny ; )
    Pozdrawiam! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poczytaj troche ja ci radze nie grac przez neta bo teraz z tego co czytałem to bana spokojnie dostaniesz jak masz jeszcze elite to po dysku twardym... Ja chciałem kupic xboxsa ale z tego co widze to sie w ogóle nie opłaca...
     
  4. Waluch

    Waluch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no, kolego, nie rozśmieszaj mnie, piszesz jakieś totalne bzdury. Widać sam nie doczytałeś do końca a straszysz ludzi od razu banem itp. skąd wiesz, że kolega R-14 ma przerobionego Xa ? hehe a z tym banem dysku w Elite to w ogóle pojechałeś po całości ....
     
  5. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałes w ogóle co sie dzieje z dyskami i ze banuja ja tylko napisałem jak ma przerobionego xboxsa. Takie ostrzezenie.
     
  6. thcompany

    thcompany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Mam podłączonego x'a przez aster i jedyne co zrobiłem to ustawiłem ustawienia sieci w x na automatyczne i zadzwonilem do aster i powiedzialem i ze chodzi mi o xbl. Kazali mi wylaczyc konsole i wlaczyc po okolo 10 minutach i wszystko bylo ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum