1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie konsoli do telewizora lub laptopa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arkadius Maximus, Październik 12, 2014.

  1. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na dniach kupuję xboxa 360. Nie jestem w domu i nie mam dostępu do swojego telewizora. Jedyne co mam to telewizor kineskopowy i laptop. Mogę jakoś podpiąć xboxa slim z 2011 roku do telewizora? Euro+chincza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Powinieneś dostać kabel do starszych tv w pudelku
     
  4. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaki to jest kabel? No i da rade pograć czy jednak jakość obrazu będzie kiepska?
     
  5. Chopin98

    Chopin98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    85
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Jakość srednia
    Bedzie to kabel av z przejsciowką av -> euro
     
    1 osoba to lubi.
  6. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  8. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dodam jeszcze od siebie, że ja na takim kablu w swoim tv miałem obraz po prostu tragiczny. Ale nie wiem czy to wina tv, czy kabla, bo tv był dosyć stary.
     
  10. Chopin98

    Chopin98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    85
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Nie jest to super jakość ale idzie grać :)
     
  11. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja bym chciał trochę pograć dopóki nie będę w domu :] Mam nadzieję, że FIFKA jakoś tam będzie wyglądać.

    Jeszcze podpytam, a nie chcę nowego tematu zakładać. Można na xboxie z RGH przeglądać neta, oglądać yt albo filmy z pendrive albo płyty?
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Filmy tak net i yt nie
     
    1 osoba to lubi.
  13. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A filmy na normalnej zasadzie, że wkładam płytkę albo podpinam pendrive i oglądam? Trzeba jakoś konwertować?
     
  14. Chopin98

    Chopin98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    85
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Normalnie
    Pendrive musisz skonfigurowac
     
    1 osoba to lubi.
  15. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. Chopin98

    Chopin98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    85
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
  17. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za wszystkie porady, odpowiedzi na pytania. Na pewno będę jeszcze korzystał z Waszej pomocy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum