1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie Napędu z xboxa do Pc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pit2, Lipiec 1, 2011.

  1. Pit2

    Pit2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam mały problem jak podłączyć napęd z xboxa do pc. A więc posiadam napęd Hitachi i chciałbym go zflashować ale mam jeden problem gdzie muszę podpiąć ten kabel z napędu chodzi nie o Sata tylko prawdopodobnie o 5 pinowy czy obejdzie się tutaj bez specjalnych sprzętów i jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Zanieś do fachowca ,jeżeli w tym momencie masz problem to co będzie dalej.
    Spalisz napęd i dopiero będzie wydatek.
     
  4. Pit2

    Pit2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znaczy ogółem to reszta pójdzie lekko tylko z tym podłączeniem problem mam.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zasilanie bierzesz z konsoli jezeli nie masz probe lub cos w tym stylu
     
  6. Pit2

    Pit2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ogółem to podłączyłem sata do kompa ten 2 do konsoli i w BIOSIE widać ten napęd ale w kompie już nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum