1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczanie pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mareh, Czerwiec 28, 2010.

  1. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam konsole i kupilem pada bezprzewodowego i mam takie troche glupie pytanko ale jak ja go mam polączyc z konsola?

    jak wlączam pada tzn. przycisne na nim ten znaczek xboxa to migaja te obręcze wokoł, nie wiem czy tak ma byc

    i naciskalem przycisk od synchronizacji na nim i na xboxie ale nie pomoglo ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    musi działać nie ma innej opcji



    [​IMG]
     
  4. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nacisniesz synchro q konsoli zaczną migać wszystkie diody że wyszukuje pada,wtedy naciśnij synchro w padzie i musi złapać.Jak nie to moduł RF może masz walnięty
     
  5. dexter12345

    dexter12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Kiedy naciskasz synchro na konsolce naciśnij także na padzie z tym, że przycisk na padzie przytrzymaj trochę dłużej (u mnie zadziałało)
     
  6. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dziala sorka za klopot nie wiedzialem jak poprostu ale wielkie dzieki :D

    a jeszcze jedno pytanko, nie wiem czy musze nowy temat zakladac jesli tak to prosze moda o zrobienie nowego watku ;]

    a problem mam taki ze mam strasznie cicho glos ustawiony i nie wiem gdzie to zmienic a w telewizorze glosnosc mam na max ;/
     
  7. dexter12345

    dexter12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Rozumiem, że masz ten problem kiedy grasz ? Spróbuj wejść w opcje gry i sprawdzić czy masz pod głoszone na maxa
     
  8. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok juz wiem mam cos nie tak z kablem ;/ (pc)
    bo jak podlaczylem przez av to wszystko bylo ok
     
  9. Hexor

    Hexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    A w HDMI też cicho chodził bo mam podobny problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum