1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczanie sie pod Xbox Live.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ceronn113, Maj 22, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    witam

    Z 2 miesiace temu dzieki temu poradnikowi:
    Konfiguracje Xbox Live | Artykuły
    Podlaczylem sie pod XBL. Posiadam Neostrade TP.
    Wszystko bylo cacy i normalnie wchodzilo, lecz dzisiaj gdy chcialem sie podlaczyc wyskoczyl mi blad, ze Xbox Live nie moze sie podlaczyc. Gdy robilem test to tez blad.

    Stan testu mialem taki;
    SIec : Polaczenie
    Internet; Polaczenie
    Xbox Live : błąd.

    Nie wiem w czym jest problem, bo wczesniej normalnie mi dzialalo... Dzisiaj tak jakos ;/

    Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Usunalem sterowniko modemu. Jeszcze raz zainstwalowalem wszystko. I nic nadal to samo.
    Ja nie rozumiem, przeciez wczesniej normalnie gralem i nic nie zmienialem w ustawieniach itp. ;/


    EDIT:

    Problem rozwiazany. Musialem zmienic MTU.
     
  5. budez

    budez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem przy laczeniu sie z xbox live wyskakuje komunikat o aktualizacji z tego co slyszalem ze jezeli bym zaktualizowal to mi usunie lt +1.1 to prawda?? jezeli tak to jak mam sie podlaczyc do liva??
     
  6. Yaboll

    Yaboll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam taki problem że nie moge się połączyc z innym graczem. Dlaczego tak jest? Normalnie się łącze z XBL, moge grać po sieci ale nie moge sie połączyć z innym graczem. Ani dołączyc do grupy ani rozmawiać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum