1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłaczanie x360 do PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sargon, Marzec 11, 2010.

  1. Sargon

    Sargon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Jak podłączyć konsole do PC.Konsola nie wykrywa mi pc i na odwrót. Trzeba mieć odpowiedni kabel?Czy ten co był w zestawie jest odpowiedni?Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bogo666

    bogo666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jedno pytanie jak polaczyles konsole z pc ?? jakim kablem itp ?
     
  4. Sargon

    Sargon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Kablem którym był w zestawie. Podłączyłem go do karty sieciowej i do gniazda w konsoli.
     
  5. bogo666

    bogo666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze jestem nie na czasie z xbox360 ale da sie konsole z pc polaczyc kablem sieciowym ??
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    da sie, ale trzelam ze ten kabel nie posiada cross`a, a do podlaczenia dwóch koncówek bez switcha/routera potrzebujesz kabel cross`owy.

    Ponadto trzeba sobie recznie ustawic adresacje tcp/ip
     
  7. Sargon

    Sargon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Czyli muszę kupić inny kabel żeby móc się podłączyć z PC?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Do połączenia PC-konsola kabel musi być skrosowany a nie zwykły . I ustawienia : w konsoli ustaw
    tak :
    ip: 192.168.0.2
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1


    w kompie ustaw

    ip: 192.168.0.1
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1

    brama w PC nie musi być wpisana . Konsola nie musi "widzieć" PC . Ważne żeby PC widział połączenie z konsolą .
     
  9. Sargon

    Sargon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  10. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Do podłączenia PC z konsolą wystarczy ten co jest w zestawie
     
  11. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nie mogę się połączyć tym co mam w zestawie.
     
  12. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    No bo musisz komputer i konsole odpowiednio skonfigurować
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz mieć kabel crossowany, a nie prosty. Po drugie dobrze ny było jak byś miał Windows media center to będzie łatwiej. Jeżeli chcesz udostępnić połączenie internetowe to zrob jak mówi maclogan + zaznacz opcje udostepnij połączenie sieciowe.
     
  14. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorki nie umiem pisać linków:)
     
  16. Sargon

    Sargon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  17. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. Sargon

    Sargon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Jeszcze nie przyszedł dopiero dziś zamówiłem
     
  19. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  20. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    no ale poco jak ten co masz w zestawie będzie dobry
     
  21. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale nie starcza mi bo ma tylko 1,5 m a ja potrzebuję co najmniej 3,5m
     
Wczytywanie...

Poleć forum