1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie Xbox 360 SLIM do monitora przez DVI D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Drakenv13, Sierpień 27, 2016.

  1. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To sygnał cyfrowy i wystarczy prosta przejściówka HDMI ~DVI za 5zł

    Audio oczywiście musisz dać osobno ale to chyba wiesz.
     
  4. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    z audio to wiem mam już przejściówkę z 2 jackami 2 chinchami. tylko czy jak kupię któryś z tych kabli to czy będą pasować bo media expert nie przyjmuje zwrotów tylko wymieniają towar na ten sam ale nowy.
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zobacz jaki typ DVI masz w monitorze i kup taką przejściówkę to moim zdaniem najlepsza/najtańsza opcja bo kabel hdmi posiadasz.
     
  6. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    właśnie znalazłem pasującą w komputroniku ale nie ma go w moim mieście a w media jest taki kabel tylko tu się nieco różnią i moje pytanie brzmi czy jakbym kupił tą przejściówkę to czy będzie pasować?
     
  7. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    dam jeszcze raz linki do tych przejściówek http://www.mediaexpert.pl/pozostale...gclsrc=aw.ds&dclid=CLXJh9Py4c4CFSY3cgodSzELHA http://www.mediaexpert.pl/pozostale...gclsrc=aw.ds&dclid=CJnPg9fy4c4CFa44cgodPvoA0w http://www.mediaexpert.pl/pozostale...mi-m-dvi-d-m-18-1-nka-0420-3-metry-,id-309287 a tu link do wejścia jakie mam w monitorze https://zapodaj.net/8ea5692111b61.jpg.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum