1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie Xbox360 kablem DVI/HDMI do Monitora z Full HD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koleS, Luty 15, 2011.

  1. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    zastanawiam się czy da się podłączyć Iks'a do monitorka samsunga z FULL HD kablem DVI/HDMI ( monitor ma wejście DVI ) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  4. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    re

    Ah zapomniałem napisać. Ja już mam właśnie identyczny kabel i mi nie działa. Czarny ekran na monitorze :/. Próbowałem zmieniać ustawienia w iks'ie na 1080i / 1080p - ani dla takiej, ani dla takiej nic się nie wyświetla na monitorze. Dodam, że mam dosyć starego iXtreme chyba 1.4 już sam nie pamiętam, może z tego powodu nie mam jakiś uaktualnień czy coś ? Jak ktoś wie co z tym zrobić to będę do zgodnie wdzięczny za helpa.
    pozdro
    Mój monitor to :
    Samsung B2430
     
  5. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Może wejście od strony Xbox'a jest uszkodzone?
     
  6. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    re

    Hmm no nie wiem, raczej wątpię , xbox'a kupiłem nowego i o niego dbam ( nigdy nic mu nie dolegało ) , a z tamtego wejścia nigdy nie korzystałem, więc chyba jest OK. Chyba, że od nowości dostałem rozwalone :D, ale to chyba nie to. Any other ideas?:)
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w dashu sa takie ustawienia typu "wykryj ustawienia wyswietlacza"
    pokombinuj z tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum