1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie Xbox'a 360 do PC.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez miet, Listopad 27, 2009.

  1. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy zeby podlaczyc konsole do PC to wystarczy przeciagnąc kabel Ethernet od PC od Xbox'a ? Czy wymagane jest takze podlaczenie do sieci, a co za tym idzie posiadanie routera ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    co masz na mysli ?? ??
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wystarczy.
    plus oczywiście udostępnienie łącza
     
  5. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam routera, switcha itp.
    Mam stałe łącze przez kabel Ethernet.
    Podłączylem jedną koncowke kabla do Xbox'a druga do PC. Przy sprawdzaniu połączenia Xbox 360 ... Sieć ... PC wyskakuje, ze nie ma dostepu do sieci (co jest oczywiste, bo w tym momencie ani PC ani Xbox nie sa podpiete do sieci, bo mam tylko jedną karte sieciową). Czy jest mozliwe polaczenie z PC w momencie braku polaczenia z Internetem ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    połączenie w jakim sensie co chcesz tak uzyskać??
    jeśli do np stremowania mediów to wystarczy nadać im adresy z jednej podsieci.

    czyli np xbox 192.168.0.2
    a pc 192.168.0.1

    no i kabel musisz mieć skrosowany
     
Wczytywanie...

Poleć forum