1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie xboxa do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drzycim, Październik 4, 2014.

  1. drzycim

    drzycim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż mam taki problem, szukam sposobu w jaki
    mógł bym podpiąć mojego xklocka do monitora (samsung p2270)
    .Jego problemem jest to iż ma on tylko wejście DVI , muszę też mieć
    podpięty komputer pod ten monitor . Dźwięk planuje puścić tym do wzmacniacza.
    Moje pytanie brzmi co kupić by rozdzielić sygnał z komputera i xboxa ,
    ponieważ nie chce mi się każdorazowo zmieniać kabla.
    Dzięki za odpowiedzi .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Vga podpinasz. Taki kabel jest do xboxa jest, to musisz oprócz kabla sobie przełącznik kupić. Około 50zl wszystko, ale nie polecam takiego czegoś obraz nie jest fajny np w porównaniu z hdmi.
     
  4. drzycim

    drzycim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie lepiej kablem hdmi od konsoli i kablem dvi/hdmi z komputera do czegoś takiego ? Czy będzie to działać ?
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz kartę tv z hdmi będzie działać, co do obrazu nie powiem ci jaka jakość bo się nie spotkałem z takim rozwiązaniem.
     
  6. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Hmm obraz nie jest fajny? Z tymi kablami to przyznam jest loteria ale nie mów że kabel np od m$ , bigbena lub speedlinka jest zły. Używam od roku kabla VGA od speedlinka i obraz odpukać cód miód :)

    Tapnięte z mojej Z1
     
Wczytywanie...

Poleć forum