1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie XBOXA do XLIVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xRazor, Kwiecień 16, 2010.

  1. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Mam pewien problem. Otóż podłączyłem xboxa do laptopa kablem LAN, a laptop lacze z routerem przez wifi. Jak mam zrobic, zeby miec neta na xboksie? Przy testowaniu lacza mam jakis problem z ip. Nie odsyłajcie mnie do google, tylko sami napiszcie.
    Mam na laptopie Windows 7.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. >HAQ<

    >HAQ< Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz udostępnić połączenie xboxowi. Wchodzisz do panelu połączeń sieciowych i tam ustawiasz ip,dns itp. Mogę dać Ci linka co i jak ale to pisz na pw bo tu dostane bana.
     
  4. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Ustawiłem takie same IP na kompie i x360, udostępniłem tez polaczenie z netem. Tylko ze teraz wyskakuje mi blad DNS. A są takie same. Czy ktoś się zlituje i pomoże kompletnie zielonemu? Błagam!
     
  5. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konfiguracje Xbox Live - forum.sat-box.pl
    powinno pomoc , ale jak nie pomoze to nie wiem . Mialem podobnie tylko wi-fi bylo podlaczone pod kompa a komp z xbox'em . Pamietam , ze mi wyskoczyl problem z polaczeniem sie z xbox.com
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    takie same na xboxsie i pececie ??? przeciez to bez sensu.
    ustaw na automat w pececie na lanie i w xboxsie i udostepnij lacze wifi
     
  7. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    na automacie nie dziala, ustawilem inne ip na kompie i x360, problem w tym, ze nie moge ustawic DNS. Wpisuje takie same i nie dziala ;[

    Pomoze ktos?
     
  8. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Jeah, w końcu się udało, wystarczyło zrobić mostek sieciowy ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum