1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podlaczenia xboxa do internetu bez kabla

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kmieciu90, Styczeń 12, 2011.

  1. kmieciu90

    kmieciu90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witajcie, mam w domu dwa komputery ktore odbieraja internet przez router (tzn nie ma kabli i idzie bluetoothem - to jest chyba router, nie?) i wlasnie w ten sposob chcialem podlaczyc mojego x'a do internetu, ale wyskakuja mi jakies dziwne powiadomienia. wywnioskowalem z nich ze jezeli chce podlaczyc w ten sposob to potrzebuje jeszcze jakiegos urzadzenia do xboxa ktore bedzie wykrywalo owy internet. dobrze zrozumialem? jakie to urzadzenie? jesli sie myle to mnie poprawcie

    prawdopodobnie juz istnieje wiele takich tematow ale narazie znalazlem same z okablowaniem, wiec odpiszcie lub podajcie linka do podobnego topicu, thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kes

    kes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli masz slima , to on ma już wifi wbudowane, jeżeli nie to musisz kupić takie coś jak dał Ci kes.
     
  5. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ewentualnie użyć 2 routera z funkcją bridge :) jest na forum opis jak to zrobić. Koszty wyjdą trochę tańsze niż zakup Wireless Networking Adapter ale będzie ci drugi router prąd ciągnął wiec lepiej kupić adapter jak nie masz Xbox Slim.
     
  6. kmieciu90

    kmieciu90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zmieniając nieco temat na podłączenie z kablem , mam coś takiego poustawianego w moim routerze, pozostałe ustawienia można szczytać z pozostałych zdjęć na Fotosiku...

    [​IMG]

    proszę mi powiedzieć co mam wpisać w ustawieniach konsoli żeby zaczeła wkońcu łączyć sie z xbox live lub moze dodac zmienic ustawienia w routerze

    prosze o jakieś sugestie

    pozdrawiam
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ogarnij ortografię. Podepnij xboxa kablem do routera i zobacz czy cie łączy. Zazwyczaj samo wykrywa ustawienia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum