1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie 2 pada

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez HaKKuN, Marzec 19, 2010.

  1. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam, kupiłem 2 pada i jak grać np. z bratem w fight night round 4 tzn. jak podłączyć tego pada lub uruchomić jest bezprzewodowy. Pls help!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Włącz pada, synchronizuj go z konsolą(jak? heh przeczytaj instrukcję obsługi konsoli), włącz grę i ustaw na 2;P.

    Synchronizacja wciśnij mały guzik na przodzie pada koloru, oraz na konsoli mały biały guzik.
     
  4. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A teraz mam inny problem: pograłem chwile, zresetowałem konsole i jak chce zagrać w fight night round 4 to nie czyta płyty i wyskakuje okienko żebym przeczyścił płytke szmatką - już to robiłem i nadal nie działa, co robić?
     
  5. trane_

    trane_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    R-sko
    Ja tak miałem, jak nie umiałem dobrze nagrywać gierek...
     
  6. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Tylko, że ja mam oryginalną GRĘ i nie przerobioną KONSOLE
     
  7. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może ruszyłeś jakoś konsolę i płytka się zarysowała.
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Albo napęd pada
     
Wczytywanie...

Poleć forum