1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie 2 xboxów do sieci lan.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez skwierczyq, Sierpień 18, 2011.

  1. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Czy jest możliwość podłączenia 2 xboxów w tym samym pomieszczeniu tak, aby można było grać bez potrzeby połączenia internetowego? Jeśli tak to czego potrzebuję i jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na innych forach czytałem, że jest możliwość podłączenia 2 konsol i grać w gry przez system link, jednak nie wiem na jakiej zasadzie to działa.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Mozna podlaczasz kablem sieciowym dwie konsole i tyle, ale nie mam pojecia czy sieciowka konsoli ma system MDI-MDIX, jak ma mozna smialo podlaczyc zwykly kabel sieciowy, nie trzeba krosowac
     
  6. CarokPl

    CarokPl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Albo spróbuj podłączyć obie konsole do Routera.
     
  7. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    można podłączyć obie konsole zwykłym rj-45 sam tak robiłem i grałem w borderlandsy:D ale potrzebujesz 2 tv
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czyli potocznie krosowanym
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ze jak, zwykly kabel to 1:1 czyli nie krosowany
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dobrze ale zwykly kabel nie jest krosowany, sieciowki xboxa najwidoczniej nie maja Auto MDI
     
  12. Vurux

    Vurux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SCW
    Jakiś czas temu grałem w system link Modern Warfare 2.
    Wszystko działało jak należy 2 konsole i 2 telewizory ale można było grac tylko 1v1 co niezbyt mi się podobało, osobiście polecam split screena do takich zabaw, z system link za dużo roboty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum