1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Aster

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Oplaner, Luty 22, 2009.

  1. Oplaner

    Oplaner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć, czy dałoby się podłączyć neta w sieci Aster do Xbox 360, i czy miałbym jakieś problemy?
    Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie. a z problemami to sie zapytaj w ASTER tam chyba trzeba usluge dodatkowy komputer wykupic czy cos takiego.
     
  4. nimnul

    nimnul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, da się jak najbardziej. Przetestowane przedwczoraj. Nie trzeba kupować dodatkowej usługi w Aster tak jak mi to powiedzieli w biurze obsługi. Wystarczy wpisać alternatywny adres MAC karty sieciowej taki jak jest w komputerze na którym instalują nam internet i to wystarcza w zupełności.
     
  5. michal353

    michal353 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tez sie zgadzam, od trzech tygodni śmigam na xbl w sieci aster bez problemów.
     
  6. krzysiek.k7

    krzysiek.k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem z aster.Otóż mam prywatne ip.wchodze na aster wilga żeby zmienić ip na publiczne.I mam coś takiego:
    Zmiana typu adresu IP z prywatnego na publiczny:

    Możesz wykonać jedną z następujących czynności:

    Zmiana bieżącego adresu IP 10.xx.x.xxx na publiczny adres IP
    i co mam to odznaczyć?czy pozostawic bez zmian? jak zmienie to ip to juz bede mogł grać na sieci na xboksie
     
  7. krzysiek.k7

    krzysiek.k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zmieniłem ten numer ip na publiczy (aster podbrał za to 10zł) i dalej mi nie chce działać na necie.Co mam zrobic?
     
  8. krzysiek.k7

    krzysiek.k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra rozwiązałem problem.wpisałem numer mac i jest ok
     
  9. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a skąd wziąć ten adres MAC i gdzie go wpisać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum