1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podlaczenie do sieci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz27, Kwiecień 28, 2012.

  1. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    kombinuje juz tyle i niechce mi sie polaczyc slim wpisuje w te ramki dane i nic.czy tylko tu sie konfiguruje.
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Spróbuj dać wszystko na automatyczne.
     
    1 osoba to lubi.
  4. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    juz zrobione wszystko net dziala ma lt 3.0 podlaczylem sie pod neta i zalogowalem live czy moge spokojnie pobierac dodatki demo i takie tam,na spokojnie?gral niebede online bo niemam wykupionego konta.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Fali banów nie było od 2009 roku. Nie graj przed premierą.
     
    1 osoba to lubi.
  6. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    ok niebede gral przed premiera a czy przypuscmy na zbanowanej konsoli da rade zrobic przerobke RGH.?
     
  7. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    jak ustawic tematy w konsoli mam kilka ale jak nacisne to jest tylko kopiuj przenies usun.
     
  8. Hidden PL

    Hidden PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będę specjalnie tworzy nowego tematu, więc zapytam tutaj. Kiedyś miałem X360, która po pewnym czasie została zbanowana. Nie mogłem zalogować się do LIVE - to oczywiste. Ale oprócz tego nie można było instalować gier na dysku. Coś się w tej kwestii zmieniło, czy nadal po banie nie można gier instalować?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, na zbanowanej konsoli, zrobisz RGH.

    Teraz już nie blokują dysków, tylko dostajesz bana na konto. Z dysku można, normalnie korzystać jak dostaniesz bana.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak. Ban blokuje możliwość podłączenia konsoli do sieci.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum