1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podlaczenie do usulugi XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wieo, Luty 14, 2011.

  1. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    pytanie male ;)

    mam zamiar podlaczyc xa do sieci w koncu i teraz czytam ze PL XBL ma mniejsza funkcjonalnosc niz ten zagraniczny np. brak lastfm???
    wiec czy jesli bede sie rejestrowal lepiej zrobic to na inny kraj niz PL?
    jesli tak to co UK czy USA? czy cos innego?

    czego jeszcze brak w PL XBL-u nad czym uzytkownicy ubolewaja?

    Pozdrawiam
    Wiechu

    ps. prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu bo sie zapedzilem :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przenieś na polski. powoli sie rozwija nasz Live. ostatnio doszedł facebook i twitter. a na zagranicznych livach jest więcej możliwości tyle że niedostępnych bo jest blokada regionalna. także polecam Polski XBL. pozdro
     
  4. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra teraz pytanie jesli mam juz zalozony profil przez internet (konto) ale jeszcze nigdy nie podlaczalem xboxa do neta bede chcial zrobic to w najblizszym czasie czy podaje dane do logowanie czyli adres email + haslo to ktorym loguje sie przez www? no i na ta chwile mam wybrane miejsce zamieszkania jako UK czy zmienic lepiej na PL?
    Pozdrawiam
    Wiechu
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podajesz mail i haslo.
    Mozesz "migrowac" na PL, dostaniesz 800-1600msp
     
Wczytywanie...

Poleć forum