1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczenie do XboxLive problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez hqpoznan, Listopad 7, 2008.

  1. hqpoznan

    hqpoznan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema jestem nowym posiadaczem xboxa360. Chce dolaczyc do uslugi XboxLive czyli podlacyzc sie do internetu
    ale niemoge bo jest problem ;/
    Co mam zrobic by dzialala mi ta usluga?
    Moja konfiguracja
    Internet Netia 1mb modem SAGEM
    Komp zwykly zwyklany dzialajacy ;D
    Wiec jesli ktos by mi pomgl i powiedzial co musze zrobic by podlaczyc ten internet i zeby dzialal w xboxie.
    Bo jakos instrukcja mi nie pomaga a wole zeby stare wygi xboxowe ;D mi pomogly.
    Wiec Prosze pomuszcie z gory wielkie dzieki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. hqpoznan

    hqpoznan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    nie no niemoge podlczyc sie do xbox live ;/ mam podlaczony kabel sieciowy pod kompa i xboxa razem robie tam wszytsko jak jest i dupa ;/
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    A na czym ci wywala ??
     
  6. hqpoznan

    hqpoznan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    Wiec tak podlaczylem kael sieciowy do kompa i pod xboxa zrobilem wszystko w tej karcie sieciowej robie pozniej ustawienia w xboxie sieciowe robie pozniej podlacz do xbox live i pisze mi ze to nie mozliwe i mam wejsc na storne xbox'a w support albo jak wchodze w ustawiewniach sieciowych to mam odlaczone i informacje o tm i dalej dupa moge zapodac foty ale niewiem czy moj telefon je utrzyma.

    http://www.upfoto.pl/show/15478.jpg

    http://www.upfoto.pl/show/15479.jpg
     
  7. fizol

    fizol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    ten temat widzialem juz z milion razy...

    karte ktora Ci sie łączy z Xboxem ustaw tak
    # Adres IP: 192.168.0.1
    # Maska podsieci: 255.255.255.0

    w karcie ktora łączy sie z netem włącz opcje udostępniania połączenia

    Xboxa ustaw tak:

    IP: 192.168.0.2
    Maska podsieci: 255.255.255.0
    Brama domyślna: 192.168.0.1
    Preferowany serwer DNS: 192.168.0.1

    mi w ten sposob działa i moim znajomym również
     
  8. hqpoznan

    hqpoznan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    Moj drogi podlayczlem to pod karte sieciowa ten kabel lan i pod xboxa razem wpisalem to co pokazales i dupa ;/
    a moze sam modem mam podlaczyc pod x'a ?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    Na razie nie podłączaj konsoli do neta bo bany są. :)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    kup sobie router pod netie (jakies 100-150zł) i bedziesz mial po klopocie:)
     
  11. hqpoznan

    hqpoznan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    tylko ze ja jeszcze tego nowego dasha nie wgrywalem a jakies demka chcialbym sciagnac bo narazie mam naped niestety LITE ON'a ;/
     
  12. afroSam

    afroSam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Podlaczenie do XboxLive problem

    z nowym daszem nie połączysz się tak czy tak, gdyż ma on blokadę :p

    z UPC ten spsób działa? -> http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Konfiguracje-Xbox-Live.html ??

    Bo mam włąśnie te "Easy" i kompa podłączam przez USB a XKlocka przez Ethernet...
     
Wczytywanie...

Poleć forum