1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlączenie dysku z komputera do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ares101, Sierpień 21, 2013.

  1. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, planuje przerobic konsole na rgh (xbox 360 fat). Nie posiadam dysku zewnetrznego, lecz posiadam dysk ze starego komputera SATA (klasyczny dysk z komputra stacjonarnego) i wpadłem na pomysl zeby podlaczyc go do xboxa jako dysk zewnetrzny. Tutaj pojawia sie pytanie, czy da sie go w ogole tak podlaczyc? I czy jest mozliwosc zeby podlaczac go przez usb do xboxa i do komputera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jest taka możliwość,kup kieszeń lub przejściówke na usb.
     
  4. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak samo jak obudowa.
    Jak to jest dysk 3,5" to będziesz potrzebował obudowę/przejściówkę z zasilaczem.
     
  7. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    każda kieszeń będzie odbra , bierz najtańszą i ogień z grami ;]
     
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Będzie OK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum