1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczenie glosnikow 5.1 pod xboxa badz tv...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sweeterek, Marzec 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie,szukalem w googlach odpowiedzi na swoje pytanie,ale to wsyzstko jakies nie jasne,chcialbym sie dowiedziec czy takie glosniki np creative inspire 5.1 mozna podlaczyc pod xboxa badz tv bez zadnego lutowania itp.
    Zalezy mi na tym bo chcialbym aby podczas ogladania filmow z komputera na tv badz grania w klocka byl dzwiek na glosnikach a nie tych w telewizorze.
    Poradzcie moze jakies takie rozwiazanie do 500 zł.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Bez amplitunera nie podłączysz 5.1
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    komputerowe głośniki które nadaja się również do klocka to tylko creative z 5500
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie creative tylko logitech z-5500 i kosztuja ponad 1000zl wiec tyle co amplituner
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kupujesz jakikolwiek zestaw kina domowego LG,Samsung,Panasonic,Grundig itp. w cenie do 500 zł.Ważne aby miał wejście Digital In ( kwadratowe gniazdo pod światłowód ),jeśli tego gniazda nie ma to nie kupuj.Następnie zaopatrujesz się w przewód światłowodowy.Ważne abyś miał kabel do Xboxa z tym samym wejściem kwadratowym,które poprzednio podałem,ewentualnie podpinasz Xboxa do telewizora przez hdmi lub component,z tym że w tym przypadku ważne jest aby telewizor miał wyjście na światłowód też kwadratowe gniazdo,ale tym razem Digital Out.Ja zakupiłem w Tesco zestaw kina domowego Grundig na wyprzedaży za 499 zł i dźwięk jest rewelacyjny.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To zlacze nazywa sie toslink i nie jest to światłowód tylko optyczny kabel
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie jestes moim ojcem jak juz a jak sie tak znasz to nie chwal amplitunera za 500zl bo juz widac jak sie znasz, nawet rzeczy po imieniu nie potrafisz nazwac, SPDIF owszem ma w srodku kabelek światłowodowy ale nazywany jest optycznym bo światłowód jest "zarezerwowany" dla strikte łącz światłowodowych bo jak bys wszystko nazywał światłowodem nie odróżnił bys rodzajów światłowodu
    I wcale nie musi miec TOSLINK <---> TOSLINK, moze miec TOSLINK <---> mini Jack
     
  10. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/kino-5-1-[poradnik]-79724.html
    Tutaj masz wszystko opisane.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum