1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie głośników do TV

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez cswthomas93, Styczeń 11, 2015.

  1. cswthomas93

    cswthomas93 Guest

    Witam.
    Podłączyłem moje głośniki Logitecha (2.1) pod TV (LG 32") i jakość jest kiepska. Cicho wszystko słychać, muszę mocno TV podgłośnić, żeby coś było słychać. Jak to ustrojstwo podłączyć, żeby jakość była normalna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podłączenie do konsoli... przy podłączeniu do tv raczej lepszej jakości jak masz teraz nie uzyskasz.
    Potrzebujesz:
    1.
    [​IMG]
    2.
    [​IMG]
    Jakość i siła dźwięku powinna być znacznie lepsza
     
  4. cswthomas93

    cswthomas93 Guest

    Jak te kable się nazywają i jaki jest ich koszt?
    Używam kabla HDMI, jak podłączę je dwa naraz?
     
  5. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    audio adapter i przejściówka z 2x chinch na gniazdo jack 3,5"
     
  6. cswthomas93

    cswthomas93 Guest

    ..
    Gram poprzez hdmi. Nie zmieszczę dwóch kabli, czyż nie? Wersja konsoli E.
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A w Wersji E nie ma czasami tego innego wejścia na chinche taki jakby jack

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  8. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dobra masz wersję E czyli taki zabieg odpada - idzie tak zrobić jedynie z S i PHAT. W E masz chyba wyjście spdif w konsoli (jack 3,5" obok hdmi) spróbuj tam podpiąć głośniki ;)
    [​IMG]
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 14, 2015
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie stereo wyprowadzi przez mini jack
     
  11. cswthomas93

    cswthomas93 Guest

    Podziałało z konkretnymi efektami. Podziękował ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum