1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie głośników do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krycha500, Wrzesień 16, 2012.

  1. krycha500

    krycha500 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich:),

    Mam pytanie, ponieważ xboxa mam od niedawna i nie znam się niestety zbytnio na nim od strony technicznej. Swojego xboxa mam podłączonego na monitora, oprócz tego miałam podłączonego do normalnych głośników komputerowych. Ostatnio zakupiłam bezprzewodowy głośnik (creative D80), który łączy się przez bluetooth i tu moje pytanie: czy jest jakiś sposób, żeby połączyć bezprzewodowo ten głośnik z xboxem? Próbowałam szukać w menu ustawień, ale nic nie znalazłam. Z góry dziękuję za pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie ma takiej możliwości :) tylko za pomocą kabla.
     
Wczytywanie...

Poleć forum