1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie głośników od wieży i kompa razem do xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez xbox360wojtek, Listopad 15, 2009.

  1. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Mam taki problem mam wieże z takimi wejściami/wyjściami (http://img21.imageshack.us/img21/1459/15112009.jpg) i teraz chciałbym podłączyć do niej głośniki od komputera 2 głośniki zwykłe i jeden subwoofer (np. głośniki Logitech X-230 2.1 SUPER CENA + GRATIS! (805390151) - Aukcje internetowe Allegro) czy to jest możliwe żeby wszystko ze sobą grało jakie przejściówki trzeba kupić ??

    :yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    A może da rade podłączyć zestaw 5.1 i jeszcze takie pytanie może kolumny da sie podłączyć do głośników komputerowych ???
     
  4. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    hmm czemu nikt nie pomoże ??
     
  5. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Nie możesz zrobić tak :
    Konsola - TV - wyjście dzwięku z Tv i na głosniki ? ;f
     
  6. Macior

    Macior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    tak, ale wątpię aby wyjściu miał wygnał 5.1
     
  7. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Spoko będzie ja mam tak u siebie .
    Konsola- HDMI - TV-Amplituner
     
  8. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Ale patrzcie mam cos takiego mam wieże i teraz jak podłączyć to tej wieży głośniki od kompa ??
     
  9. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    jak masz to przejście jack - na stereo (czerony i biały)
    a jak nie to kroisz kabelki i podłączasz
     
  10. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    a czy w zesawie 2.1 jest jeden jack czy kilka jak w przypadku 5.1 ???
     
  11. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    To jak masz jednego to normalnym jackiem :D
    Daj foto na GG
    1367241
     
  12. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie podłączysz głośników 5.1 bez amplitunera tak żeby dźwięk przestrzenny był na każdym. X360 nie dekoduje dźwięku przestrzennego sam z siebie.
     
  13. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    To kupuje zesttaw 2.1 gdzie mam jacka i robie/kupuje przejściówkę na na stereo (czerony i biały) i to podłączam jako dodatkowe głośniki do wieży tak ?? a te głośniki nie będą korzystać z zasilania z wieży tylko oddzielnie tak ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum