1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczenie internetu do xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez |Freak|, Grudzień 24, 2010.

  1. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam odpialem kabel z routera i podlaczylem do xboxa(nie wiem czy xbox powinien mi wykryc internet). Gdy probuje cos zalaczyc pisze ze niedostepne gdy w opcjach chce wejsc pisze ze aby podlaczyc itd itd zreszta sami wiecie. Cos robie zle lub mam cos nie wgrane?
    Pozdrawiam Wesołych Swiat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki kabel, ten ktory idzie do gniazda WAN ?
    Skad masz internet ?
    Jaki to router ?
    Masz modem samodzielny ?
     
  4. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak juz dajesz odpowiedz to po co zmieniasz cytaty ?
    Odpowiedz na pytania ktore ci zadalem bo bez tego nikt nie bedize ci w stanie pomoc, nie wiem czy ta trudno odpowiedzieć komu placisz za neta i jaki kabel wypiąłeś ?
     
  6. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no przeciez w cytatach jest odpowiedz -.-

     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    W cytatach innych osob nie daje sie odpowiedzi, ty chyba nie wiesz co znaczy Cytat
    Gdzie ty z zasilacza masz kabel sieciowy ?
    Od kogo masz neta, jaki kabel przychodzi ci do domu ?
     
  8. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    KABEL IDZIE Z ANTENY do czegos takiego http://i51.tinypic.com/ma8pxj.jpg i ten bialy kabel podpialem do xboxa...
    Ps. pisze tak jak widze nie znam sie na tym za bardzo bo nie interesuje mnie to...
     
  9. kris_nba

    kris_nba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    To jest zasilacz PoE zasilający mikrotika (antena+routerBoard). Sprawdź w ustawieniach sieci w xboxie czy masz ustawione dynamiczne, czy statyczne IP.
     
  10. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie ze jak wchodze w ustawienia sieci to daje siec przewodowa i mi wyskakuje wiecej informacji :/ zadne opcje

    sorry ale zalezy mi na czasie wiec podbijam
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Prawdopodobnie masz filtrowanie po mac adresie, podlacz kabel idacy z routera, a nie do
     
Wczytywanie...

Poleć forum