1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Zamknij zawiadomienie

Podlaczenie internetu do xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez |Freak|, Grudzień 24, 2010.

  1. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam odpialem kabel z routera i podlaczylem do xboxa(nie wiem czy xbox powinien mi wykryc internet). Gdy probuje cos zalaczyc pisze ze niedostepne gdy w opcjach chce wejsc pisze ze aby podlaczyc itd itd zreszta sami wiecie. Cos robie zle lub mam cos nie wgrane?
    Pozdrawiam Wesołych Swiat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki kabel, ten ktory idzie do gniazda WAN ?
    Skad masz internet ?
    Jaki to router ?
    Masz modem samodzielny ?
     
  4. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak juz dajesz odpowiedz to po co zmieniasz cytaty ?
    Odpowiedz na pytania ktore ci zadalem bo bez tego nikt nie bedize ci w stanie pomoc, nie wiem czy ta trudno odpowiedzieć komu placisz za neta i jaki kabel wypiąłeś ?
     
  6. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no przeciez w cytatach jest odpowiedz -.-

     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    W cytatach innych osob nie daje sie odpowiedzi, ty chyba nie wiesz co znaczy Cytat
    Gdzie ty z zasilacza masz kabel sieciowy ?
    Od kogo masz neta, jaki kabel przychodzi ci do domu ?
     
  8. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    KABEL IDZIE Z ANTENY do czegos takiego http://i51.tinypic.com/ma8pxj.jpg i ten bialy kabel podpialem do xboxa...
    Ps. pisze tak jak widze nie znam sie na tym za bardzo bo nie interesuje mnie to...
     
  9. kris_nba

    kris_nba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    To jest zasilacz PoE zasilający mikrotika (antena+routerBoard). Sprawdź w ustawieniach sieci w xboxie czy masz ustawione dynamiczne, czy statyczne IP.
     
  10. |Freak|

    |Freak| Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie ze jak wchodze w ustawienia sieci to daje siec przewodowa i mi wyskakuje wiecej informacji :/ zadne opcje

    sorry ale zalezy mi na czasie wiec podbijam
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Prawdopodobnie masz filtrowanie po mac adresie, podlacz kabel idacy z routera, a nie do
     

Wczytywanie...

Poleć forum