1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie kabla

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Antenelles, Luty 20, 2010.

  1. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Posiadam monitor LCD który posiada 2 złącza

    D-SUB oraz DVI-D


    Pytanie brzmi do jakiego złącza podpiąć Xboxa, a do jakiego monitor
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz 2 wyjscia:
    - przez kabel VGA
    - przez kabel HDMI + przejsciowka na DVI

    Radze zrobic to przez HDMI jednak musisz wtedy rozebrac wtyczke od fabrycznego kabla zeby miec dzwiek lub kupic audio adapter.
     
  4. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Sobota

    Sobota Guest

    No i to Ci wystarczy :)
     
  6. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to super :) tylko teraz pytanie brzmi do jakiego złącza podpiąć Xboxa a do jakiego monitor ?:>
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    jeden pies ;P Podepnij konsole pod vga i po sprawie ;]
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Lepiej pod dvi, bo to przesył cyfrowy więc jakość powinna być teoretycznie lepsza.
     
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    ale kabel ma na vga (sygnał analogowy) - czyli nie bedzie różnicy czy podepnie pod vga czy dvi(przy dvi musi jeszcze zastosowac przejsciówke wiec moze byc minimalna utrata jakości - choć powinno byc to samo ;])
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Najlepiej w tym wypadku kupić kabel hdmi-dvi.
     
  11. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli tak będzie dobrze ?:)

    D-SUB - Xbox360
    DVI-D - Monitor

    :>
     
  12. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    co ty chcesz monitor do monitora podpiąc? o_O
    na sobra sprawe powinienes podpiac 2 urzadzenia do tego jednego DVI. a jesli nie to wybierz gdzie chcesz miec gorsza jakosc obrazu.
     
  13. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak monitor do monitora? ;) mam 2 złącza i do 2 chce podpiąć. Na jednym monitor a na drugim Xbox. I sobie będę 1 przyciskiem przełączał widok z pulpitu kompa na Xboxa360

    tak jak to jest pokazane na stronie spryciarze.pl ;p
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    :yeye:
     
  15. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Tak ;]

    Naucz się czytać ze zrozumieniem ;P
     
  16. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    ja tak mam podłączone i nie narzekam:). A jaki masz monitor bo ja LG L227WT i też mam przycisk do przełączania pomiędzy wyjściami;)
     
  17. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki :)
    Monitor posiadam taki sprzed 2-3 lat:p

    [​IMG]

    LG Flatron L194WT-SF

    Kontrast: 2000:1
    Czas reakcji matrycy: 5 ms
     
  18. Szopek

    Szopek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej by było kabel HDMI (konsola) - DVI (monitor), tylko jeszcze musisz dźwięk wykombinować do tego...
     
  19. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czy to twoim zdaniem jest zrozumiale?

    powinno byc do jakiego xboxa a do jakiego komputer.
     
Wczytywanie...

Poleć forum