1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie konsoli do Internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bugal, Lipiec 9, 2014.

  1. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Witam.
    Próbowałem podłączyć konsole do Internetu przez Livebox'a z Orange :-D ha ha. Niestety konsola nie widzi nic :-D co mogę zrobić w takiej sytuacji?
    Xbox 360 arcade jasper
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No jeśli nie widzi nic to nic. Konsole konfiguruje sie jak zwykly komputer. Podlaczasz kabel i konfigurujesz
     
  4. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Jak skonfigurować?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  6. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Nie rozumiecie o co mi chodzi. Podłączyłem kabel enthernet Ale nie widzi go więc jak mam skonfigurować sieć jeśli jej nie mam?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to masz uszkodzona kartę, więc nie ma co konfigurowac
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kabel musisz wpiac do portu opisanego LAN nie pomyl z WAN. Jezeli masz tak podlaczone i nie dziala polaczenie to sprawdz czy jak podlaczysz inne urzadzenie kablem np. laptop czy bedzie widoczna siec, jezeli tak to mozesz miec uszkodzony port w x360. Jak dalej nie widac to musisz w ustawieniach routera odblokowac porty.
     
  9. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Nie może być nic uszkodzone. Przecież nic nie robiłem z konsolą. Jestem pierwszym właścicielem. O dziwo, port USB też nie działa sprawdziłem teraz. Pierwszy raz od 4-5 lat korzystam z tych wejść więc jak to możliwe ze są uszkodzone?
     
  10. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Pendrive się świeci czyli sam port USB jest w porządku a i tak nie widzi pendriva
     
  11. a7ina

    a7ina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Bugalu a gdzie wpinasz ten Pendrive do USB
    Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk
     
  12. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Tył i przód. Tu i tu próbowałem
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Pendrive w fat32? Wchodziles w ustawienia - pamięć?
     
  14. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Pen nie wiem czy w fat32
    Tak, wchodziłem
     
  15. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sformatuj go w fat32

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
     
  16. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Ok Ale nie wiem kiedy to zrobię bo mało czasu. Jak coś to będę pisał tutaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum