1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie konsoli do monitora PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vaos, Marzec 3, 2013.

  1. Vaos

    Vaos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym się dowiedzieć co muszę zakupić, by móc grać na monitorze. Domyślam się, że jest tego pełno na internecie, dlatego nie piszcie niczego typu "sprawdź w google" itd. Być może taki temat już był, ale nie sprawdzałem.

    Wiem, że dużo zależy od samego monitora, a wiadome, że nie wszystkie są takie same.

    Mój : Samsung SynCMaster 2243LNX, złącze D-SUB, 16:10, 21 cali (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ;] )

    Co kupić by po prostu działało :D ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ejzo

    Ejzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2013
    Posty:
    149
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wow on nie ma hdmi ... tak jak patrzylem na ceneo to on nie ma zadnych zlacz ;P raczej nie pograsz
     
  4. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Ejzo

    Ejzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2013
    Posty:
    149
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    taki to w zestawie obrazu z konsola byl ;P
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co za bzdury. W żadnym sklepowym zestwie XBOX'a nie ma kabla VGA na wyposażeniu
    a co do tematu to ten monitor ma tylko wejście D-SUB :
    [​IMG]

    więc tak jak pisał sebcio2804 , taki kabel VGA łyknij i po kłopocie
    [​IMG]
     
  7. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Podłączenie konsoli do monitora PC

    Kłopot jest z dźwiękiem wtedy :D ja ten problem rozwiązałem za pomocą wzmacniacza którego podpinam przez ten kabel, a następnie z wzmacniacza idzie to na głośniki ;)

    Nawet jeśli by miał hdmi w monitorze to i tak dźwięku nie będzie miał (jeśli nie ma głośników w monitorze)?

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  8. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    ja sie dołącze...... A co z dźwiękiem jak podłączyc itd.?
     
  9. odi

    odi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dęblin
    dźwięk możesz puścić przez jakaś wierze np... z tego kabla VGA bierzesz 2 chinche podłączasz do wierzy ustawiasz na wierzy AUX i działa ;)
     
  10. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Podłączenie konsoli do monitora PC

    Kupujecie przejsciowke jack-rca i podpinacie pod glosniki wzmacniacz aux itp

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Vaos

    Vaos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli generalnie monitor za słaby... dobra raczej se odpuszcze i na TVku będzie leciał, bo z tym VGA też średnia opcja.
    Takie wejście jak pokazał jabar jest tylko jedno i mam go w użyciu, kabel idzie do gniazdka...
    Ale i tak dzięki za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum