1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie konsoli do TV LCD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Almustafa, Maj 15, 2010.

  1. Almustafa

    Almustafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,mam do was pytanie.Pare dni temu dostałem telewizor LCD 32' LG i mam problem,jak dokładnie podłączyc konsole do tego telewizora i co i jak ustawic w ustawieniach TV oraz Konsoli zeby wszystko chodziło OK.

    PS. nie mam kabla hdmi,mam ten normalny kabel z 3 wyczkami i te kostke.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. solek97544

    solek97544 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po prostu podłączasz te 3 wtyczki pod kostkę i kostkę pod tv i będzie działać
     
  4. Almustafa

    Almustafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale czy w TV i konsoli trzeba cos ustawiac ??
     
  5. solek97544

    solek97544 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no możesz w TV zmienić wejście sygnału na AV :p jak ci sam nie przełączy
    albo najlepiej zainwestować 20zł w kabel HDMI
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na tym kablu co masz obraz jest kiepskiej jakości, kup kabel HDMI-HDMI wtedy uzyskasz najlepszą jakość obrazu :)
    Co do podłączenia. W TV przełączasz na kanał AV (jak TV Ci automatycznie nie przełączy przy uruchamianiu konsoli) i w konsoli w ustawieniach obrazu ustaw na 60Hz (dotyczy kabla composite dołączanego do konsoli) bo większość gier wymaga 60Hz i Ci nie pójdą :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum