1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie konsoli pod monitor.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oskaru, Wrzesień 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , czy mógłby mi ktoś rozkminić jak podłączyć xboxa do monitora, przede wszystkim chodzi mi o to jakich kabli/przejściówek będe musiał do tego użyć najlepiej jakbyście dali aukcje na allegro np.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. losPolakos

    losPolakos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W domu
    Pierwsze, to powiedz czy masz monitor HDMI, czy AV.
     
  5. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    !TigraTeam
    kupilem tan kabel chyba rok temu i do dzisiaj sie trzyma ani raz sie nie zepsół nie wiem czy od tego sprzedawcy ale o takiej samej cenie jakosc swietna polecam :)
     
  6. mefixONE.

    mefixONE. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Zgadzam się z sauron96 też mam kabel VGA i jakość prezentuje się dobrze. Ja musiałem dokupywać przejściówkę ponieważ mam stary monitor
     
  7. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. mefixONE.

    mefixONE. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
  9. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1



    Czy ten kabel posiada ten oryginalny "ms" cokolwiek to znaczy?:D
    Kurde przesyłka prawie 2 razy droższa niż kabel masakra ;p
     
  10. Tomaszek88

    Tomaszek88 Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podejdź do okolicznych sklepów z elektroniką. Ja swój kupiłem za 10zł. Allegro raczej tylko w ostateczności.
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ms znaczy microsoft:rolleyes:
     
  12. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podłączasz kabel vga do monitora i konsoli, 2 kable audio (czerwony,biały) wpinasz do przejsciowki Adapter gniazdo RCA chinch - 2x RCA gniazdo (1794349773) - Aukcje internetowe Allegro z jednej strony,a z drugiej strony glosniki . I masz dźwięk oraz obraz :)
    PS.Jak podłączyć xbox 360 do monitora
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...i-stereo-5-1-do-konsoli-xbox-360-a-10302.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum