1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie Live-a przez radiówkę

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wojpatr, Marzec 5, 2009.

  1. wojpatr

    wojpatr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z połączeniem z XL. Chce nawiązać połączenie i wyskakuje testuj połączenie. Jak już wcisnę to polecenie na stronie testowania wychodzi mi, że karta sieciowa- przewodowa(bo mam radiówkę), ale przy adresie IP wyskakuje mi, że nieudany. Nie mam modemu, rutera mam zwykły internet radiowy 1Mb. Co mam zrobić, aby móc sobie w końcu pograć przez Live-a. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a co ustawiles na xboxsie??? czytales jakies poradniki???
     
  4. wojpatr

    wojpatr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem poradniki z forum ale nie mogę znaleść nic o radiówce.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale to nie ma znaczenia czym podlaczasz zasada jest taka sama.
    opisz to jak podlaczasz swoj komp do netu i jak podlaczylesz xboxsa do netu i jak masz skonfigurowany pc i jak xbox
    jak bedziemy mieli wszytskie te dane to ci powiemy co robisz zle
     
  6. wojpatr

    wojpatr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Komputer i xbox:
    Połączenie- bezpośrednie
    A z tą konfiguracją dokładnie o co Ci chodzi?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    oh my god
    masz kabel sieciowy????? z czego on wychodzi??? router??? modem co kolwiek
    nie wiesz jaka masz konfiguracje karty sieciowej i xboxa???
    opisz co robisz dokladnie bo na razie to mam marny opis sytuacji
     
  8. meloncom

    meloncom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    opoczno
    chcesz pomocy to opisuj swoj problem dokladnie... mialem taka radiowke w domu pare lat temu. sprawa wyglada tak - masz kompa podlaczonego (tzn jego karte wifi) pod antene, kabel sieciowy wychodzacy z karty sieciowej do xboxa. wiec w czym problem ?? masz temat na forum
    http://xboxm.pl/Sieand263-w-Xboxie-360-vt190.html

    przepraszam za odnosniki do innych stron ale korzystalem sam z tego poradnika i dziala

    SUPER PORADNICZEK
    http://www.x360iso.org/poradniki-ogolne/1136-siec-podlaczanie-neostrady-radiowki-bez-uzycia-routera.html

    i jesli problem z MTU
    http://x360iso.org/siec-xbl/7073-konfiguracje-xbox-live-zmiana-mtu-masz-problemy-pisz-tutaj.html



    masz jeszcze jakies pytania to pisz w tym temacie :D

    pzdr

    PS mam nadzieje, ze pomoglem
     
Wczytywanie...

Poleć forum