1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie lokalne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JaCyNa, Marzec 9, 2010.

  1. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Witam, mam takie pytanie jest możliwosc podłączenia 2 konsol w sieci lokalnej , chodzi mi oto zebym mógł grac z kolega z drugiego bloku, obydwoje mamy przerobione konsole, i można jakos podłaczyc je zebysmy mogli grac ,ja u siebie w domu i on u siebie,??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Xlink
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lub ciągnij kabel chcesz mieć w końcu połączenie lokalne.
     
  5. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Albo jak macie ten sam net to chyba macie sieć LAN przynajmniej ja tak mam
     
  6. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    ciezko mi to wytłumaczyc, chcieli bysmy grac tylko we 2, i nikt wiecej, tylko nie chcemy przez xbox live bo nas zbanuja ;D tylko chcemy jakis inny sposób rozkminic. Co do internetu to jest to UPC ,
     
  7. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    No to poza xbox live to tylko system link
     
  8. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    link czyli ? oco chodzi z tym Xlink? bo nie bardzo sie orientuje
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    System link dziala na zasadzie Xlink, Xlink jest jak hamachi do PC,tworzy siec lokalna (polaczenie LAN) miedzy graczami na forum masz temat poswiecony programowi Xlink.
     
  10. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Jakbyście podłaczyli obie konsole 1 kablem, i grali na lanie to chyba podłączenie do xbl nie jest wymagane, ale mogę się mylić. Xlink to jest taka jakby wewnętrzna sieć jak hamachi. Xlink oszukuje xboxa i grasz przez neta jakby lokalnie ale z kim ci się podoba, nie podłączając się do live.
     
  11. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    no własnie oto mi chodzi zeby ja mógł grac u siebie a kolega u siebie, i nie chcemy sie podłączac do xbl.

    Jak mam internet UPC 5mb, to wystarczy i czy musze kupic router? zeby grac ?xlink?
     
  12. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
  13. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Jakbyście chcieli przechodzić gry np w coopie to wydaje mi się że wystarczy złączyć obie konsole kablem ethernet (lub podobnym) i w grze klikać na local game i tyle :)
     
  14. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    juz poczytałem troche o tym, i wmiare wiem oco chodzi, tylko teraz musze zakupic router i dowiedziec sie czy komputer musi byc włączony czy nie musi?
     
  15. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    komputer musi być włączony
     
  16. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    aha, troche lipa, bo nie bede miał włączonego cała noc kompa i xboxa i telewizor :D itd...
     
  17. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
  18. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    nawet przy routerze ? musi byc komputer włączony ?
     
  19. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Rozumiem że chcesz grać przez Xlink ? jak tak to musisz mieć włączony komputer
     
  20. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie wiem ale ja mam router w domu i moj ojciec korzysta z internetu na swoim laptopie kiedy ja mam wylaczony komp, takze wydaje mi sie ze nie musisz miec wlaczonego kompa.
     
  21. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Jeśli chce grać przez xlink to musi mieć włączony komputer na którym jest zainstalowany xlink
     
Wczytywanie...

Poleć forum