1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłaczenie modem-router-xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skarabeu, Kwiecień 5, 2012.

  1. skarabeu

    skarabeu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialbym podlaczyc xboxa do internetu w takim schemacie (oczywiscie przewodowo):
    modem(Jakis tam z dialogu)-router(TP-LINK WR340G)-xbox360. Probowalem tak podlaczyc ale w xboxe wyskakuje bląd, wogole nie chce sie podłaczyc do sieci. Szukalem jakis rozwiazan ale nic nie dziala moze ktorys z was mial ten sam problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ludzie_z_MS

    Ludzie_z_MS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprobuj wgrac najnowszy firmware na router. Wlacz na nim UPNP, upewnij sie ze DHCP jest wlaczone.

    Podaj troche wiecej informacji - kiedy test odpada, jakiego polaczenia uzywasz (przewodowe, bezprzewodowe), jakies bledy, wiecej info..
     
  4. skarabeu

    skarabeu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam polaczenie dialog 2mb przewodowe, blad wywala na 1 etapie czyl;i na podlaczaniu do sieci
    Zrobilem tak jak mowiles wersje oprogramowania mam najnowsza dhcp wlaczone upnp tez i dalej nie odpala
     
  5. Ludzie_z_MS

    Ludzie_z_MS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wybacz, nie doczytalem pierwszego postu.

    Zaloguj sie na swoj router z komputera, sprawdz wszystko to co ponizej, ustaw moze static IP na konsole po MACu - dla pewnosci.

    Albo...

    Wymien kabel ktorym podlaczasz konsole?
     
  6. skarabeu

    skarabeu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzilem ustawienia routera i wszystko jest ok, kable tez pozamienialem i nic nie dziala, konsola dalej nie laczy sie z internetem. Prosze o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum