1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie monitora do xboxa 360??

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kamilokamilo18, Marzec 1, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest to mój 1 post wiec ...:p
    mam monitor Lg W2042S 20Cali obraz 16:10 standardowa rozdziałka 1680:1050i chcem do niego podpioc x'a i czy jesli kupie takie kabel jak ten bedzie oki??

    KABEL VGA+AUDIO XBOX 360 GOLD Sklep PROPLAY W-wa (566430640) - Aukcje internetowe Allegro

    prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    bedzie dzialac ;] Kupuj smialo
     
  4. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co ty gadasz serio??ty a co z głosem??
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Pytałeś czy można monitor. Odpowiedź tak, ale czy dźwięk, to zależy czy twój monitor ma głośniki wbudowane :D
     
  6. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no nie ma ale sa te 2kabelki czerwony i biały z tym kablem i jak to podloczyc do jakis glosnikow??
     
  7. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na pierwsze pytanie odpowiedz uzyskałeś.
    Odp. dotyczącą głośników znajdziesz na forum. Sprawa jest banalna.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum