1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłaczenie neta do xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pele321, Sierpień 2, 2010.

  1. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Siema od niedawna mam xboxa elite jasper i mam neta z multimedi i mam narazie podłączonego do PC w taki oto sposób.http://img3.imagebanana.com/img/xp85ftu8/MULTIMEDIA.JPG

    i chce go podłączyć w taki sposób http://img3.imagebanana.com/img/0nsr4du5/MULTIMEDIA.JPG odłączyć kabel rj-45 od kompa i podłączyć do xboxa 360 .I tu pytanie czy będzie mi wtedy działać usługa xbox live czy bede musiał coś zmieniać? chcem tak podłączyć bo router będę mieć za jakiś miesiąc (brak funduszy) . za pomoc daje DZIĘKUJĘ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak zclonuejsz mac adres peceta do xboxsa i ustawisz takie same adresy tp tak bedzie dzialac
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Co Ty kolego piszesz? Wystarczy wyłączyć modem podłączyć kabel pod xboxa włączyć modem i ma normalnie już neta. Ew ustawienia->sieć->sprawdź sieć i gitarka
     
  6. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    nie trzeba będzie w konsoli wpisywać jakiś nr. typu IP?
     
  7. i60r

    i60r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam mam internet w Multimedii i podłączałem go zarówno do X360 i PS3 w sposób opisany wyżej: wyłaczyłem modem, odpiąłem go od PC'ta, wpiąłem do konsoli i właczyłem. Wszystko działało cacy. Nic nie trzeba było ustawiać. Po włączeniu konsoli po chwil pojawiał się dostęp do sieci. Proste jak drut :>
     
Wczytywanie...

Poleć forum