1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłaczenie pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mjk1238, Maj 14, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Witam
    Dzisiaj grajac na xboxie 360 zaciął mi się pad. Po prostu nic sie nie działo gdy cos naciskałem wiec wyłaczyłem pada i właczylem. I teraz wogule sie nie łaczył z xboxem. Synchronizacja nie pomogła. Próbowałem z drugim padem i nadal to samo. Gdy konsola jest wyłaczona podczas uruchamiania pada konsola normalnie sie włacza ale sie nie łaczy i tylko wszystkie lami na padzie mrogaja. Tak samo jest podczas wyłaczania konsoli-pad sam sie wyłacza. Czy wychodzi na to, ze bede musiał wymienic moduł rf?? czy jest jakis inny sposob??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Spróbuj odłączyć xboxa od zasilania tzn kontaktu.
     
  4. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Ale ze jak?? Gdy xbox jest właczony? Jesli o to chodzi to ja go bez problemu moge wyłaczyc.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    myślenie boli czy jak ?? Odłącz konsolę od kontaktu co w tym zdaniu nie rozumiesz odłącz podłącz po chwili i sprawdź czy działa pad u mnie tak było i zadziałało ewentualnie spróbuj dostroić pada tzn ten mały przycisk na padzie i konsoli .
     
  6. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Tak jakby nie działa ani odłaczanie ani synchronizacja.
     
  7. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Człowieku ogarnij się, działa czy nie?
     
  8. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    No mówie, że nie działa. Nadal to samo.
     
  9. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Mrygają lampeczki? Sprawdź stan baterii ;] Przy niskim, pad się nie uruchamia ;]
     
  10. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Lampki mrugaja. Podczas synchronizacji na padzie i na xboxie mrugaja przez chwile 4 lampki(po znalezieniu sie)potem znowu sie nie łączy.
     
  11. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Sprawdzałeś baterie? Spróbuj wymienić na inne, lub doładuj akumulatory jak masz ;]
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jesli te wszystkie sposoby typu odlaczania od pradu, resetowanie pada, zmiana baterii nie pomoga to prawdopodobnie padl modul RF.
    Zeby ustalic w ktorym urzadzeniu musisz sprobowac podlaczyc innego pada.
     
  13. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Mam 2 pady i u obydwu nie dziala wiec pewnie w konsoli padl.
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum