1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczenie padow

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez raon, Styczeń 28, 2013.

  1. raon

    raon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Prosze o niekasowanie tematu bo naprawde mam problem. Nie moge podlaczyc 2 padow przewodowych do xboxa zeby dzialaly oba, prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    na padzie i na konsoli będziesz miał guzik synchronizacji, na konsoli i na padzie naciśnij ten guzik i ci połączy, z drugim zrób to samo.
     
  4. raon

    raon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    bo to przewodowy podłacz go a potem zsynchronizuj drugiego
     
  6. raon

    raon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale powtarzam ze te przewodowe nie maja tego przycisku u gory do synchronizacji. Chcialem zagrac na 4 pady bo ja posiadam 2 normalne bezprzewodowe, kolega kupil sobie do kompa przewodowe ale tamtych nei moge dwoch na raz do xboxa podlaczyc choc sa to orginalne microsoftu pady
     
  7. raon

    raon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie pomoże ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum