1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podlaczenie pod siec ale bez internetu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez uciu, Styczeń 3, 2010.

  1. uciu

    uciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich,

    mam pytanie jak podłączyć konsolę pod siec domową (by działały biblioteki filmów, muzyki itp) ale by konsola nie miała dostępu do internetu.

    Probuje i jakos chyba nie bardzo mi to wychodzi bo jak już nie ma netu to siec też nie działa.

    Łacze sie przez modem dsl -> router->xbox/komputery

    Jesli to komus sie przyda to router to edimax.

    Dzieki za sugestie.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    wo\\wpisz dane sieci ręcznie ip, brama dostępu i maskę podsieci takie jak powinny być a DNS wpisz sobie jakieś z kosmosu np 234.234.234.234 i konsola nie będzie miała dostępu do sieci poza ruterem.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wlacz kontrole rodzicielska. masz tam wylaczenie laczenia z Live
     
  5. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Mam pytanie teraz jak odłącze kabel sieciowy z kompa i podłącze do xboxa to będe miał neta ? I czy sam będe musiał ustawiać ip itd ? czy automatycznie mi ustawi ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to zalezy od tego jak masz na kompie
     
Wczytywanie...

Poleć forum