1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podlaczenie przerobionej konsoli do sieci

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nygga1993, Sierpień 25, 2012.

  1. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, od jakis 2 mies posiadam xboxa, przerobionego, i chcialbym teraz pograc na sieci, nie zbanuja mnie?
    prosze o jakas instrukcje jak zrobic wszystko poprawnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Zbanują nie zbanują, ruletka. Można grać latami i nie być zbanowanym, można po tygodniu dostać bana. Czy dostaniesz czy nie to tylko kwestia czasu. Poszukaj sobie rad na forum jak uniknąć szybkiego bana.
     
  4. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moge prosic o jakiegos linka? bo pisze z tela i nie bardzo tu wygodnie cos znalesc
     
  5. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy jesli podlacze konsole do sieci i mi ja zbanuja to czy nadal bede mogl grac offline? tak jak teraz??
     
  6. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    tak będziesz mógł grać offline
     
  7. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiec wiele nie ryzykuje, wiec trzeba robic cos specjalnego z konsola czy wystarczy przeciagnac kabel i podlaczyc?
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Majac phata podlaczasz konsole kablem ethernet.
    Sadze ze masz przerobke lt, na dzien dzisiejszy nie bylo zadnego bana za lt 2.0/3.0

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co to jest ten phat?
    tak mam przerobke lt 2.0

    a jesli chodzi o gry to potrzeba czegos specjalnego zeby grac w sieci czy poprostu wlaczam gre i gram
     
  10. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1698
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Konsola stara elite/arcade taka gruba to Phat. Konsola chudsza jakby po liftingu to slim (z dyskiem 4GB bądź 250GB).


    dla ułatwienia phat:
    [​IMG]


    Slim:
    [​IMG]
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Potrzeba oczywiście konta gold. Bez tego ani rusz

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Niektore gry wymagaja online passa. Wiekszosc gier, ktore nie maja go, to normalnie mozna smigac po multi.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  13. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ile takie konto kosztuje? I co musze jeszcze zrobic zeby grac bez zadnych problemow
     
  14. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Na 14 miesięcy kolo 130 zł. Można generować darmowe kody na 48h. Poradnik na forum. Jeżeli masz lt 3.0 i gry xgd3 wypalane ihasem to nie powinno być problemu

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  15. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    A do grania gta 4 multiplayer orginalna plyta + lt 3.0 potrzeba golda? ;p jezeli na plyhcdie nie pisze xbox live tylko sam xbox, to nie da sie przez neta grac? . i ryzyko bana male na orginalnych?
     
  16. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Da się grać ale potrzeba oczywiście golda. Szansa na bana mniejsza ale zawsze istnieje. Ale jeśli lt 3.0 to wchodź śmiało

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  17. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    A ejkzeli to by byla ta inna przerobka ixtreme, czy jak to sie nazywa? :p
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zanim sie podlaczysz wgraj najnowsza przero ke w serwisie, bo bedziesz zaraz plakal na forum

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  19. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  20. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Ponoc za lt 2 też nie banuja ale jednak lt 3.0 daje większe bezpieczeństwo

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  21. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko wszystkie gry co mam nie beda mi dzialac na lt 3? bede musial nagrywac jeszcze raz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum