1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlączenie przez kabel skrosowany.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RHCP., Czerwiec 11, 2010.

  1. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Witam.
    (Szukalem odobnego tematu. Bylo kilka lecz nie bylo nic wyjasnione)

    Mam problem z polaczeniem konsoli przez kabel skrosowany. mam 2 sieciowki . Do jednej mam neta to PC a drugi to skrosowany od pc do konsoli. Moj problem Polega na tym , ze nie wiem czemy nie odajduje mi adresu IP w PC. Co mam zrobic ?

    Tu sa screeny.:


    A to Po nacisniecu " NAPRAW ":

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    BYŁO!!! I to dużo razym przypisz adresy IP właściwie, raz maskę i bramkę.
     
  4. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Wiem ,ze bylo ale nic nie rozumialem. z reszta napisalem ..

    Ale jak wpisze wszystko identycznie do mi na pc sie wyswietla ze ktos uzyl tego samego adresu IP. Czyli jedno pytanie JAK ODBLOKOWAC PORTY W PC ?
     
  5. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zadziala bez wpisywania IP itp wystarczy ze podlaczysz kablami xboxa z karta sieciowa ta druga i dasz na tej pierwszej karcie sieciowej udostepnienie polaczenia na druga i zadziala sam tak robilem
     
  6. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Ale jak to zrobic ? Ja poprostu podpialem Kablem skrosowanym konsole .. :)
     
  7. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wchodzisz w panel sterowania i potem w polaczenia sieciowe
     
  8. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    no wiem ale co dalej ?
     
  9. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no i dajesz na tym polaczeniu gdzie masz neta wlasciwosci i tam udostepnienia i dajesz zeby udostepnil polaczenie na druga karte tam gdzie masz xboxa i tyle
     
  10. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    ale tam gdzie mam neta do PC ?

    Edit : A w ktore jest to zakladce ?
     
  11. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  12. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    ok znalazlem . ale jak zaznaczam to fajką to mi pisze : Aby włączyć udostępnienie połaczenia internetowego Connection , nalezy wybrac połaczenie dla sieci prywatnej.

    T co mam zrobic ? :D
     
  13. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No i masz tam dac (w sieci prywatne)te polaczenie z drugiej karty sieciowej tej co jest xbox podlaczony do kompa
     
  14. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    ok jest DZIEKII !
     
Wczytywanie...

Poleć forum