1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie x360 do starego monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciek306, Marzec 2, 2014.

  1. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy da się jakoś podłączyć xboxa 360 do monitora z VGA ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kablem vga można.
    Polecam oryg M$ lub BIG-BEN.

    Wysłane z tapatalka
     
  4. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie kupuj takich paści bo sie załamiesz jak zobaczysz obraz.
    Kup oryg ms lub bigben'a !

    Wysłane z tapatalka
     
  6. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile oryginalny od microsoftu mniej więcej kosztuje
     
  7. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginał 150zł, to plotki, że podróby mają słabą jakość, ja kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Za 20zł na allegro. Pamiętaj tylko aby sprawdzić czy obsługuje jakość D4 czyli 1080p
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba na 14" monitorze CRT ...

    Kiedyś, jak jeszcze grałem na monitorze 22" miałem kilka podróbek i obraz jest mało wyraźny, a napisów w grach już prawie nie widać w ogóle...
    Na kablu BIG-BEN'a obraz był żyleta.

    Tyle ode mnie.
    Kupuj co chcesz.
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    50zl używany kabel. 150 cena wyciągniętą z kosmosu

    Wysłane z mojego Nexus 7
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ja mam nowe oryginalne za 80zl jakby co

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  11. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety, przy sygnale analogowym jakość kabla ma ogromne znaczenie.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  12. Widmo666

    Widmo666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silent Hill
    Pamiętam jak ja męczyłem się kiedyś na sygnale analogowym, przy pomocy właśnie tych kabelków za 19 zł z alledrogo. Nie warto kupować tanich analogowych kabli, które są tak zachwalane przez „super sprzedawców”, będziesz miał obraz rozmyty, niewyraźny. Każdy kto nie widzi różnicy pomiędzy kablem za 19 zł, a lepszej jakości kablem typu Big-Ben musi iść do okulisty !

    Także kolego kupuj lepszy kabelek jak koledzy wyżej mówią, albo inwestuj w monitor, TV z HDMI.
     
  13. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za rade postaram się znaleźć i kupić kabel org od microsoftu lub tego big bena. Jakby nie wy kupiłbym ten za 17 zł :p.
    Możecie mi polecić jakiś sklep z tymi kablami ?. Na allegro tego nie ma są tylko te do 20 zł.
     
  14. Łukasz Parulski

    Łukasz Parulski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie, kupcie sobie kabel, ale przy którym jest napisane że OBSŁUGUJE JAKOŚĆ FULL HD. Chcesz to przepłacaj droga wolna, ja kupiłem za 20zł obraz full HD żadnego rozmycia nie ma więc mi tu nie gadajcie głupot proszę was.
     
  15. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to teraz nie wiem co zrobić.
     
  16. Widmo666

    Widmo666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silent Hill
    Kolego wybór należy do Ciebie, sam się nie przekonasz póki nie kupisz, ja doradziłem Tobie z własnego doświadczenia, zresztą na pewno jak inni, którzy są tego samego zdania jak ja.

    PS. Kabel Big-Ben może będzie dostępny w sklepie ROBSON, zadzwoń może mają albo da radę sprowadzić.
     
  17. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    trzeba mieć przejściówkę HDMI
     
  18. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Głupoty to ty piszesz.
    W kablach hdmi nie ma różnicy czy za 10zl czy 200
    W kablu vga ma znaczenie czy to jakiś bubel, czy kabel od ms czy BigBena

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum