1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie X'a do Internetu (bez routera)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Boomerek, Czerwiec 21, 2010.

  1. Boomerek

    Boomerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie, otóż w domu kiedyś stał router, ale się wypalił" i teraz mam internet podłączony (dwa kable, w kostkę), dziś chciałem spróbować podłączyć xboxa do internetu, i wyjąłem kabel który prowadzi do kompa, i podłączyłem kabel od xboxa. Niestety nie czyta mi, przy testowaniu połączenia nawet pierwszego etapu nie przejdzie, co jest ?? Da się w ogóle tak podłączyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możliwe że potrzeba do tego kabla scrossowanego a twój może być nie skrosowany
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Da się tylko musisz mieć dwie karty sieciowe w PC
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    2 karty sieciowe pc jak wyzej kolega opisal i udostepniasz polaczenie. poradnik jest na forum. poszukaj w artukulach i dzial online
     
  6. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    albo masz na sztywno wpisane ip (zobacz w Panelu sterowania -> połączenia siciowe -> odpowiednie połączenie -> właściwości (TCP IP) jak masz tam coś wpisane przepisz do konsoli albo masz blokadę po macadresie wtedy tylko 2 karta
     
Wczytywanie...

Poleć forum