1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xbl

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ProKiller, Sierpień 8, 2009.

  1. ProKiller

    ProKiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pewien problem chciałbym podłączyć xo do Live bez Routera od kompa ale mam neta od neti (2mb/s)i standardowy modem Sagema kompa mam starego rzęcha tylko do neta nie mam od niego żadnego wyjścia Ethernet ;/

    moje pytanie jak teraz mogę podłączyć się przewodowo do xbl
    czy takie coś pomoże

    P72 KARTA SIECIOWA ETHERNET NA USB PORT SIECIOWY (690388316) - Aukcje internetowe Allegro

    PS
    Jakby ktoś mógł to niech poda jeszcze link do jakiegoś dobrego tutorial'u o łączeniu przewodowym z XBL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    pomoże, robiłem podobny temat wczoraj i napisali że pomaga ;d
    u kumpla działa
     
  4. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Killer i potem tylko podłączasz kablem skrosnym xa i kompa i na połączeniu neti dajesz udostępniaj połączenie :D Killer nie pisz postów typu ''wiem to'' poprostu chciałem zapobiec dalszym pytaniom :D
     
  5. ProKiller

    ProKiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i jeszcze jedno pytanie czy sygnał będzie się dzielił 50 : 50 czy można dać 100% w konsolę ?
     
  6. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    wiesz to raczej idzie tyle ile co musi wykorzystać :) np. ja na kompie odpalam ściąganie i gram na xboxie i nic nie muli nie ma lagów ;) Mam 2 mb :)
     
  7. ProKiller

    ProKiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki temat do zamknięcia ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum