1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xbox 360 do monitora -30M

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez remix30303, Styczeń 3, 2015.

  1. remix30303

    remix30303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,
    Czy da się jakoś podłączyć konsole do monitora który znajduje się w innym pokoju,ale tak żeby nie odłączać konsoli od telewizora?Ani jej nie przenosić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rozdzielacz hdmi. Super jakości hdmi plus wzmacniacz sygnału lub przewód przeznaczony do tego celu.
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 4, 2015
  4. remix30303

    remix30303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Da się zdalnie, tzn. bezprzewodowo. Ale to kosztuje i często odbywa się z opóźnieniem. Im droższy sprzęt, tym mniejsze opóźnienia.
    Tanie rozwiązanie to np. miracast - czytaj tutaj http://pclab.pl/art57972.html
    Pudełko nie dodające opóźnień to minimum $200 - przykład

    Za $20-50 kupisz coś ala miracast czy inne lenovo ws201 z opóźnieniami rzędu 200-2000ms.
    Do 15 m bez problemu pociągniesz zwykłym kablem HDMI - potem mogą być już problemy i pozostaje tzw. kabel aktywny (niestety drogi) - przykład http://www.dipol.com.pl/przewod_hdmi_30m_24_awg_v1_3_fullhd_1080p_3d_aktywny__H1302.htm
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szczerze? Wolałbym sobie drugą konsolę kupić jak takie wynalazki montować ...
     
  8. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da rady bez drogich wynalazków, tylko PS3 ma grę zdalną.
     
  9. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sens podłączania w taki sposób pozostawiam pytającemu. Napisałem, że jest to kosztowne. Pytał czy się da i dostał odpowiedź.
    30 m to sporo. Miałem podobny dylemat, ale odległość wynosiła 15 m. Kupiłem najtańszy kabel HDMI na próbę (15 m za 25 zł) i o dziwo działa bez problemu (schowany w listwach przypodłogowych).
     
Wczytywanie...

Poleć forum