1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie xbox 360 Pod PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcol13, Lipiec 14, 2011.

  1. marcol13

    marcol13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam problem.
    Otóż nie mogę podłączyć xboxa 360 do komputera.
    Zrobiłem wszystko co w poradnikach i dalej nic.
    Niechce mi dojść do punktu sieć.
    Wyskakuję komunikat,że nie można nawiązać połączenia..
    Próbowałem już chyba wszystkiego...
    Mam xboxa 360 premium,Kabel skrosowany.
    Internet router wi-fi
    Ale kabel podłączam do karty sieciowej Lan w komputerze gdyż router mam w innym pokoju.
    Niewiem co mogę jeszcze zrobić ;/
    Pomógł by mi ktoś?
    Moje gg 1859593..
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w ustawieniach sieciowych PC wlacz udostepnianie lacza internetowego
     
  4. marcol13

    marcol13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem już.
    Udostępniłem połączenie sieciowe,w lan i w sieci z której korzystam i dalej nic
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Od kogo masz neta ?
    Co ci do domu przychodzi, kabel sieciowy ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zobacz czy jaki firewall ci nie blokuje polaczenia
     
  7. marcol13

    marcol13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Neta mam router wi-fi.
    Na kompie karta usb wi-fi..
    Wyskakuję mi błąd w komputerze

    Istnieje konflikt adresów ip z innym systemem w sieci
    Firewalla mam wylączonego na karcie lan.
    Niechce mi dojść do sieci ;/
    Niewiem co i jak mam zrobić
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ustaw na automatycznie w xboxsie
     
  9. marcol13

    marcol13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawiałem i też nie śmiga
     
  10. marcol13

    marcol13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże mi ktoś?

    Najlepiej na gg 1859593..
    Odwdzięczę się doładowaniem do plusa 10 zł..
     
  11. marcol13

    marcol13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem konsole pod router wifi i wszystko działa..
    Ale chciałbym podłączyć teraz pod swój komputer,gdyż router mam w innym pokoju..
    A telewizor,konsole i kompa mam w swoim ;p
    Niewiem jak mam to zrobić ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum