1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podlaczenie xbox 360 z komputerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 19KaMiLlO20, Kwiecień 25, 2011.

  1. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otoz mam taki problem gdy wchodze np do biblioteki filmow to pokazuje mi sie moj komputer i probuje sie z nim polaczyc niestety gdy nacisne na to , to pisze prosze podlaczyc konsole w komputerze ma ktos jakis pomysl jak to zrobic ? dodam ze nie mam podlaczonego xbox do kabla tylko przez wifi. 2 problem to gdy na pendrive mam film , normalnie go umiem uruchomic lecz niestety gdy najezdzam na napisy to pisze wystapil blad ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Udostepnij jakis katalog i na zaporze wlacz udostępnianie plikow, konsola nie czyta napisow
     
  4. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Opcja jest dla filmów dvd.
    Konsola jako taka nie czyta napisów do divx, ale jeśli odtwarzasz filmy z pc to da się tak zrobić, żeby divx-y na konsoli były z napisami.
     
  6. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podlaczylem konsole z media center... czy przez to bede mogl odtworzyc te napisy ?
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie
     
  8. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Pierwszym krokiem do odtworzenia napisów jest zmuszenie WMP do odtwarzania napisów z divx, potem odpowiedni media server, na pewno to działa z TVersity, nie wiem jak z innymi... z media center nie sprawdzałem, ale kolega wyżej napisał, że nie działa...
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nic nie trzeba zmuszac, media server sam wklei odpowiednie napisy do obrazu ktory bedzie transkodowany
     
  10. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Który media server załatwi wklejenie napisów za WMP?
    Ja o takim nie słyszałem...
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    PS3 Media Server i wbrew nazwie współpracuje bez problemu z xbox
     
Wczytywanie...

Poleć forum